about image

NATURA HEALTH

NATURA HEALTH je tržišni lider u razvoju, proizvodnji i prodaji visokokvalitetnih, inovativnih prirodnih prehrambenih dodataka dizajniranih za poboljšanje i održavanje ljudskog zdravlja. Snažno doprinosimo razvoju kolektivne svijesti i informisanosti građana o važnosti i potrebi promjena načina života i korištenju prirodnih dodataka prehrani, kako bismo svakom pojedincu pružili maksimalan životni potencijal.

Kompanija zauzima vodeću poziciju na tržištu u Bosni i Hercegovini u razvoju i ponudi širokog spektra novih, inovativnih dodataka ishrani, koji prate trenutne trendove na svetskom tržištu, savremena naučna znanja i zdravstvene potrebe i izazove naših građana i ljudi uopšte.

Naša praksa uključuje redovnu analizu tržišta i potrošača, praćenje i primenu najnovijih naučnih otkrića u segmentu medicine života, prehrane, fitoterapije i funkcionalne hrane, nabavku specifičnih sirovina izuzetnog kvaliteta od renomiranih dobavljača iz zemlje i sveta, za razvoj sofisticiranih formula za proizvodnju dodataka prehrani koji dokazano pomažu u prevenciji i liječenju širokog spektra bolesti, tj. u održavanju i poboljšanju zdravlja potrošača.

Stvorili smo moderan proizvodni pogon, sa modernom opremom za proizvodnju inovativnih dodataka prehrani u obliku jedinstvenih ekstrakata, kapsula, tableta i funkcionalnih pića, dok su razvijeni proizvodi pod stalnom kontrolom relevantnih državnih institucija za standardizaciju, sigurnost i kvalitet.

NATURA HEALTH okuplja tim stručnjaka sa dugogodišnjim profesionalnim iskustvom i relevantnim obrazovanjem u tehnologiji i proizvodnji, medicini i prehrani, sa dokazanim menadžerima na polju menadžmenta, marketinga i odnosa s javnošću, ujedinjenih i snažno predanih misiji kompanije.

Korisnička iskustva

Mnogo se stvari ne kupuje, jedna od njih je povjerenje, a povjerenje se stječe rezultatima. Prezadovoljan sam sa vašim proizvodima, s vašim timom, posebno sa vašom menadžerkom prodaje Valentinom i vašim nutricionistom Drvoshanskim, hvala vam oboma. Mogu slobodno reći da sam zahvaljujući njima i dalje dobar i čvrsto vjerujem da ću biti još bolji.

Šefije Selmani

Zadovoljan korisnik

СImam puno zdravstvenih problema sa starenjem, ova kompanija uspjela je otkriti sve moje probleme i pomoći mi da prebrodim sve bolove koje sam imala.
Prezadovoljna sam i oslanjam se na njih i svoje sam povjerila. Zaista cijenim to što im je stalno stalo i zovu me da me pitaju kako mi proizvod djeluje i mogu li učiniti nešto dodatno za mene.
Toplo ih preporučujem svima koji imaju zdravstvenih problema da se jave.

Stanka Kuc

Zadovoljan korisnik

Uzeo sam i drugu pošiljku od 3 litre gela Aloe Vera, prva pošiljka je bila s resveratrolom, bio sam zadovoljan pa sam uzeo drugu pošiljku. Druga pošiljka je Aloe Vera gel s aronijom i svidjela mi se ova kombinacija i gel redovno pijem.

Mare Nasteva

Zadovoljan korisnik

Ja, Zora Milenkoska, 66-godišnja penzionerka, sretna sam i ponosna što sam danas dobra, zdrava i živa. Naglasio sam svoj ponos jer sam prije nekog vremena bio jako bolestan. Išao sam na preglede, snimanja i razne preglede, ali nažalost niko nije učinio ništa da me izliječi i ne izliječi ponovo. Čula sam za proizvode Natura Health i odmah sam odlučila nazvati ih i početi ih koristiti. Prije svega, srećom dobio sam nutricionista Saska Drvoshanskog koji mi je sa vrlo lijepim, profesionalnim i kompetentnim objasnio sve pripreme koje se prave na prirodnoj osnovi. Obavio sam potrebne pripreme i za kratko vrijeme od otprilike 6 mjeseci sam mnogo bolji, čak se mogu pohvaliti da sam zdrav, sretan, vitalan i zahvalan cijelom timu koji radi s nama klijentima. Ustvari, uvjeravam vas da svi oni koji imaju razne bolesti i trebaju se liječiti mnogim lijekovima trebaju dati sve od sebe da saznaju više o ovim proizvodima i ovoj kompaniji. Veoma sam zahvalna zajedno sa suprugom na ovom pravom izlječenju i pomoći, za naše bolesti, duše i srca. Hvala ti! I uvijek bih želio biti u kontaktu za savjet i razgovor s vama.

Zora Milenkoska

Zadovoljan korisnik

Natura terapijske proizvode koristim gotovo pola godine kako bih poboljšala svoje zdravlje. Zahvaljujući gelu Aloe Vera, sada se osjećam puno bolje, s jačim imunitetom i više energije, dok mi je univerzalni balzam puno pomogao da prebrodim probleme s kožom. Iskreno sam vam zahvalan i toplo preporučujem proizvode Natura Health.

Senada Nurkic

Zadovoljan korisnik

Imao sam problema sa oslabljenim imunitetom, pa sam odlučio kupiti proizvode Natura Health. Nakon nekoliko mjeseci korištenja gela od preparata Aloe Vere i Reishi Immuno Protect, prezadovoljna sam, osjećam se otpornijom, a poboljšan je i imunitet i ukupno zdravlje. I dalje ću ih koristiti i dalje ću održavati svoje zdravlje na prirodan način.

Lila Mamudovska

Zadovoljan korisnik