Snail Health 30срs (2+1) GRATIS je dodano u vašu košaricu

Snail Health 30срs (2+1) GRATIS

69,80 KM
Pakovanje: 30 kapsula, plastična ambalaža.
Doziranje i način upotrebe: uzimati 1 kapsulu dnevno, najbolje ujutro prije obroka.
Snail Complex je dodatak ishrani s ekstraktom puža, ekstraktima kurkume, bosvelije i vitaminom C, namijenjen održavanju zdravlja zglobova i vezivnog tkiva. Sadrži unikatnu formulu zasnovanu na jedinstvenom, originalnom Nutrilex proteinskom kompleksu od izlučevine puža (sa Alantoinom).
Redovna upotreba Snail Complex-a:
• Pomaže efikasnom smanjivanju oticanja i boli u zglobovima, direktno smirujući upalu;
• Smanjuje ukočenost, poboljšava podmazivanje i funkciju zglobova, omogućavajući obnovu oštećene hrskavice;
• Preparat ima 100% prirodno analgetsko dejstvo za smirenje bolova i ne sadrži kortikosteroide, što ga čini pogodnim za dugotrajnu upotrebu;

Preparat je namijenjen svima koji pate od artritisa (gonartroza, koksartroza i drugi oblici osteoartritisa i reumatoidnog artritisa), od problema s ligamentima, tetivama, sportskim i drugim povredama ili degenerativnim promjenama zglobova. Takođe pomaže ljudima koji imaju oboljenja i povrede kičme i karlice poput išijasa, lumbaga, spondiloze i drugih oboljenja.
Jedinstveno dejstvo preparata Snail complex je rezultat jedinstvene patentirane, proteinske formule NUTRILEX, sastavljene od izlučevine puža (moloskum) koja sadrži protein Alantoin, za koji nauka potvrđuje da omogućava proces regeneracije zglobova. Zahvaljujući ovom proteinu, omogućava se efikasan transport hranjivih sastojaka direktno na oštećeno područje i migracija zdravih ćelija, s kojima se omogućava regeneracija oštećenog tkiva. Uz to, kombinacija ekstrakta kurkume i tamjana (Bosvelija) nudi snažnu protuupalnu zaštitu, smiruje upale u zglobovima, smanjujući oticanje i bol. Proizvod je obogaćen vitaminom C, neophodnim za regeneraciju vezivnog tkiva u organizmu.